Επικοινωνία

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Therapy Nest 

Λουΐζης Ριανκούρ 80, 

Αθήνα 11524

Τηλέφωνο:

210 69 24 684 και 698 169 9740

Email: 

info@therapynest.gr


Λιτσα Π
"Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που συνάντησα κ. Κανδαράκη. Μετρημένη, ουσιαστική με επιστημονική γνώση και νοιαξιμο αισθάνθηκα ότι έβαλε λόγια σε όλα όσα είχα συγκεχυμένα μέσα μου. Εντυπωσιάστηκα για την ευστροφία και το πραγματικό ενδιαφέρον της. Στο τέλος μου έδωσε συγκεκριμένες κατευθύνσεις και ενώ δεν εμπιστεύομαι εύκολα θα τις ακολουθήσω. Την ευχαριστώ πραγματικά και την συστηνω απολυτα."
Κατερίνα Ρ
Χρειάστηκε να περιμένω αρκετά και ήμουν αρκετά επιφυλακτική, αν θα ήταν από κοντά τόσο εμπνευστική και δοτική όπως στην τηλεόραση. Πραγματικά δεν το μετανιώνω ούτε λεπτό. Μέσα σε μία συνεδρία κατάλαβα πάρα πολλά για μένα και για τη δυσκολία που είχα. Παρ' όλο που έχω μεγάλη δυσκολία να εμπιστευτώ, την εμπιστεύτηκα και ακολούθησα την κατεύθυνση που μου έδωσε και την ευγνωμονώ. Την συστήνω ανεπιφύλακτα , δεν κάνει μαγικά ούτε υπόσχεται μαγικές λύσεις. Αν θες όμως να βοηθηθείς, σίγουρα αυτός είναι ο σωστός δρόμος.
ΑΡΙΣΤΗ Ν
Η κ. Κανδαράκη μετά απο την ατομική μας συνάντηση με ενέταξε σε θεραπευτική ομάδα. Ήμουν πολύ διστακτική και αρνητική. Την εμπιστεύτηκα όμως γιατί στην πρώτη μας συνάντηση με κατάλαβε απόλυτα. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου απο τις ομαδικές συναντήσεις είναι μόνο ευγνωμοσύνη. Δεν πίστευα ότι θα έβρισκα τόσα κοινά , θα ένιωθα τόσο οικεία θα έπαιρνα τόση βοήθεια. Εμπιστευτείτε τη , ένας επιστήμονας με γνώση που αγαπάει πραγματικά αυτό που κάνει.
Ναταλία Β
Εξαιρετική η κα Κανδαράκη. Ζεστή, έξυπνη, με κατανόηση και απόλυτα γνώστης του αντικειμένου. Παρ' ολο που είπαμε δύσκολα πράγματα δεν ένιωσα καμία κριτική. Η εμπειρία της φαίνεται από την πρώτη συνάντηση. Μια συνεδρία μου φάνηκε σαν 10 αντιστοιχες στην προηγούμενη ψυχολόγο που έκανα. Ένιωσα εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Μπορεί να χρειάστηκε να περιμένω λίγο, λόγω του γεμάτου προγράμματος της, αλλά άξιζε τον κόπο! Θα ακολουθήσω ότι ακριβώς μου πρότεινε. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!
Χριστίνα Ρ
Επιστημονική κατάρτιση, αμεσότητα, ανθρώπινη επαφή και ιδιαίτερη ευστοχία στην αναγνώριση και διάγνωση.
Βερονικα Κ
Η εμπειρία μου με την κυρία Κανδαράκη ήταν εξαιρετική! To the point σε όλα! Μου έδωσε κατεύθυνση και αισθάνθηκα τρομερή ανακούφιση ! Την συστήνω ανεπιφύλακτα !
Άννα Π
Πολύ ωραία προσέγγιση, έμεινα πολύ ευχαριστημένη
Αγγελικη Π
Εξαιρετικη
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Λ
Το άμεσο και δοτικό βλέμμα της, τα εύστοχα και διεισδυτικά λόγια της με έκαναν να την εμπιστευτώ αμέσως.. Ήταν "δώρο" για μένα η συνεδρία μαζί της...αισθάνθηκα για πρώτη φορά ότι "με φροντίζω"..Θα συνεχίσω και θα τα καταφέρω…
Διονυσια Λ
Εξαιρετική, υπομονετική, ζεστή με κατανόηση και άρτια πανεπιστημιακή κατάρτιση.
Previous slide
Next slide